Tisztelt Ügyfelünk!

2018. május 25-től életbe lépett az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR), amely a felhasználók személyes adatainak még szélesebb körű védelmét szolgálja.
Hitelintézetünk elkötelezett az általa kezelt adatok, így a személyes adatok jogszabályoknak megfelelő kezelése mellett, kiemelt figyelemmel az adatok bizalmassága, sértetlensége és rendelkezésre állása tekintetében. A GDPR előírásaihoz igazodva a felkészülési folyamat részeként aktualizáltuk az adatkezelési tájékoztatónkat, melyet weboldalunkon is közzétettünk.

Tájékoztatónk ezen linken is elérhető: Adatkezelési tájékoztató

Az adatvédelmi tájékoztatóval kapcsolatos kérdéseikre a tájékoztatóban megjelölt elérhetőségen állunk az érintettek rendelkezésre.

Üdvözlettel: Az Ön pénzügyi partnere.
MOHÁCSI TAKARÉKBANK

Takarékos számlacsomag

Válassza takarékos számlacsomagunkat, hogy vállalkozása pénzügyeit egyszerűen, gyorsan intézze, banki költségei alacsony

Takarékos számlacsomag


Válassza takarékos számlacsomagunkat, hogy vállalkozása pénzügyeit egyszerűen, gyorsan intézze, banki költségei alacsonyak és előre tervezhetőek legyenek.


A pénzforgalom nem egyforma minden vállalkozásnál. Kezdő vállalkozásnál, vagy alacsonyabb forgalom esetén fontos, hogy a vállalkozás alacsonyabb banki költségekkel számolhasson.

 

Kinek ajánljuk?

 

Kisebb számlaforgalommal rendelkező ügyfeleink részére, elsősorban kisvállalatoknak, egyéni vállalkozóknak, akik általában havi néhány átutalást kezdeményeznek.

 

Milyen előnyei vannak a Takarékos számlacsomagnak?

 

  • a számlacsomaghoz díjmentes Netbank szolgáltatás kapcsolódhat,
  • az elektronikus úton küldött utalások díja kedvezőbb a papír alapon benyújtottakénál.

 

Miért előnyös ez a számlacsomag az Ön vállalkozásának?

 

  • A számlavezetési díj:  390 Ft,
  • a Netbankról indított utalásoknak kedvező díjakat alakítottunk ki,
  • a saját számlák közötti átvezetések díjmentesek.

 
Hol és hogyan igényelhet Takarékos számlacsomagot?

 

  • A Takarék bármely kirendeltségén számlaszerződés aláírásával.