Tisztelt Ügyfelünk!

2018. május 25-től életbe lépett az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR), amely a felhasználók személyes adatainak még szélesebb körű védelmét szolgálja.
Hitelintézetünk elkötelezett az általa kezelt adatok, így a személyes adatok jogszabályoknak megfelelő kezelése mellett, kiemelt figyelemmel az adatok bizalmassága, sértetlensége és rendelkezésre állása tekintetében. A GDPR előírásaihoz igazodva a felkészülési folyamat részeként aktualizáltuk az adatkezelési tájékoztatónkat, melyet weboldalunkon is közzétettünk.

Tájékoztatónk ezen linken is elérhető: Adatkezelési tájékoztató

Az adatvédelmi tájékoztatóval kapcsolatos kérdéseikre a tájékoztatóban megjelölt elérhetőségen állunk az érintettek rendelkezésre.

Üdvözlettel: Az Ön pénzügyi partnere.
MOHÁCSI TAKARÉKBANK
 1. Kezdőlap
 2. Vállalatok
 3. Megtakarítások
 4. Takarék számlabetét

Takarék számlabetét

Válassza tetszőleges magas kamatozású rugalmas megtakarításunkat, melyhez kötöttség nélkül, tetszőleges időpontban továb

Válassza tetszőleges összegű magas kamatozású rugalmas megtakarításunkat, melyhez kötöttség nélkül, tetszőleges időpontban további összegeket vezethet hozzá.


Kinek ajánljuk?

 

Azoknak a vállalkozásoknak, szervezeteknek, akik

 

 • pénzforgalmi bankszámlával rendelkeznek,
 • vállalkozásukban nélkülözhető pénzeszközeiket magasabb kamaton kívánják elhelyezni,
 • tetszőleges összegű, gyakoriságú, és elhelyezés szempontjából változatos (készpénz, jóváírás, rendszeres átutalás stb.) rugalmas megtakarítást szeretnének. 

 
A takarék számlabetét jellemzői:

 

 • költségmentes, rugalmas és kényelmes betételhelyezési lehetőség,
 • összegkorlátozás nélküli elhelyezési lehetőség, mely ötvözi a folyószámláról lekötött betét, valamint a takarékbetétkönyv előnyeit,
   

A lekötés időtartama:

 

 • 3, 6 és 12 hónap választható
   

A betét kamatozása:

 

 • a takarék számlabetét változó kamatozású

 

Változó kamatozás esetén a betétlekötés időpontjában érvényes kamat, a futamidő alatt, a mindenkori Hirdetményben közzétett kamat szerint változhat. 
 

Csatolt dokumentumok: