Tisztelt Ügyfelünk!

2018. május 25-től életbe lépett az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR), amely a felhasználók személyes adatainak még szélesebb körű védelmét szolgálja.
Hitelintézetünk elkötelezett az általa kezelt adatok, így a személyes adatok jogszabályoknak megfelelő kezelése mellett, kiemelt figyelemmel az adatok bizalmassága, sértetlensége és rendelkezésre állása tekintetében. A GDPR előírásaihoz igazodva a felkészülési folyamat részeként aktualizáltuk az adatkezelési tájékoztatónkat, melyet weboldalunkon is közzétettünk.

Tájékoztatónk ezen linken is elérhető: Adatkezelési tájékoztató

Az adatvédelmi tájékoztatóval kapcsolatos kérdéseikre a tájékoztatóban megjelölt elérhetőségen állunk az érintettek rendelkezésre.

Üdvözlettel: Az Ön pénzügyi partnere.
MOHÁCSI TAKARÉKBANK

Egyéb agrárhitelek

Célja, hogy a mezőgazdasági vállalkozók szabad felhasználású, likviditási problémákat kezelő hitelhez jussanak.

A mezőgazdasági szektorban dolgozó vállalkozások részére kialakított, kedvezményes feltételrendszerű, állami kamat- és kezességi díjtámogatásban részesített hitelkonstrukció.


 

  • Kedvező kondíciók
  • Már 3 hét alatt, akár 100 millió forint hitel
  • Ingatlanfedezet nélkül is
  • Gyors és egyszerűsített hitelbírálat
  • Az ország közel 300 pontján

 

 

Agrár Széchenyi Kártya 
Agrár Széchenyi Kártya – „Jégkár2” (Fagy-és jégkárt szenvedett vállalkozások támogatása)

 

Dokumentumok

 

A regisztráció a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara irodáiban, vagy az úgynevezett takarékszövetkezeti VOSZ Pontokban történik. Az Agrár Széchenyi Kártya igényléséhez szükséges dokumentumokat be lehet szerezni az Irodákban, de azok akár letölthetőek az Internetről (www.kavosz.hu) is.

 

A Regisztrációs Irodák a dokumentumokat továbbítják a kiválasztott Hitelintézet részére.

 

A termék kondícióit és díjait a hirdetmény tartalmazza.

 

Agrár Széchenyi Kártya kondíciói


A vonatkozó kondíciók, díjak és egyéb feltételek megtalálhatók a szolgáltatást nyújtó Hitelintézet mindenkor hatályos vonatkozó Hirdetményeiben, az Általános Szerződési Feltételekben és az Üzletszabályzatában.