Mohácsi Takarék Bank Zrt.

Jogelődünk a Lánycsók és Vidéke Takarékszövetkezet 1958. április 13-án alakult, majd -egyesülések után- nevét Mohács és Vidéke Takarékszövetkezetre változtatta. A 2008. évi tavaszi Közgyűlés új pályára állította a Takarékszövetkezetet. Tagjaink működési forma váltásról döntöttek. November elsejétől részvénytársasági formában, Mohácsi Takarék Bank Zrt. néven működünk tovább.

 

Hitelintézetünk az elmúlt 50 évben a mohácsi térség meghatározó pénzügyi szolgáltatójává fejlődött. Méretünk, üzleti aktivitásunk, a térségben betöltött szerepünk jelentős. A mikro-, kis- és középvállalkozások, az önkormányzatok, valamint a lakosság részére teljes körű pénzügyi szolgáltatást biztosítunk. Üzletpolitikánkban nagy hangsúlyt helyezünk Ügyfeleink igényeire. Ennek érdekében korszerű termékekkel, komplex szolgáltatásokkal, magas szakmai felkészültségű, kiváló ügyfélkezelési és értékesítési készséggel bíró munkatársakkal és fejlett infrastruktúrával állunk Ügyfeleink rendelkezésére.

 

Köszönjük Ügyfeleink bizalmát és hűségét, amellyel hozzájárultak sikereink eléréséhez. Bízunk benne, hogy eddigi együttműködésünkre alapozva kereskedelmi bankként kapcsolatunkat még széles körübbé és sikeresebbé tehetjük.

 

A versenyképesség megőrzése folyamatos megújulásra és új üzleti utak keresésére ösztönöz. Ennek érdekében csatlakoztunk a Takarékbank Zrt. új üzleti együttműködési koncepciójához, a Takarékpont hálózathoz. A TakarékBank és a TakarékPont által alkalmazott közös arculat a közös célokat és a közös értékeket, az egységes minőségi szolgáltatások iránti kölcsönös elkötelezettséget fejezi ki. Az egységes termékkör kialakításán túl, az új együttműködés részét képezi az egységes termékfejlesztési tevékenység, valamint az egységes kondíciók kialakítása is.

 

Célunk, hogy az átalakulás után a hagyományos értékek megőrzése mellett folyamatos termékfejlesztéssel, modern szemlélettel nyújtsuk szolgáltatásainkat. Számítunk Ügyfeleink lokálpatriotizmusára, reméljük szolgáltatásainkkal a továbbiakban is elégedettek lesznek és helyben gyarapítják közös értékeinket.

 

 

A Mohácsi Takarék Bank Zrt. vezető  testületei

 

Az igazgatóság tagjai:

Szabó Levente (elnök-külső tag)
Pávkovics Gábor (belső tag)
Lovász Ildikó (belső tag)
Jávor László (belső tag)
Eőry Gábor (külső tag)
 

A felügyelőbizottság tagjai:

dr. Szabó Boldizsár (elnök- külső tag)
Bogdán János Zoltán (külső tag)
Lovas Iván (külső tag)
 

A megválasztott könyvvizsgáló:

Deloitte Könyvvizsgáló és Tanácsadó Kft. (Magyar Könyvvizsgálói Kamara bejegyzési száma: 000083)

 

Tisztelt Ügyfeleink!

Ezúton értesítjük, hogy a Mohácsi Takarék Bank Zrt., a B3 TAKARÉK Szövetkezet, a Pannon Takarék Bank Zrt. egyesülésével és az MTB Zrt.  állomány-átruházásával létrejövő Takarékbank Zrt. 2019. május 2. és 3. napján bankszünnapot tart.

 

Részletek