Országos Betétbiztosítási Alap

Tisztelt Ügyfelünk!

Az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) kötelezővé tette a magyar hitelintézetek számára, hogy évente – az ügyfelek által a banknak adott felhatalmazás szerint eljárva – rendszeres összefoglaló tájékoztatást adjanak a náluk elhelyezett megtakarításokról és a betétbiztosítással kapcsolatos legfontosabb tudnivalókról.

Tájékoztatjuk, hogy a Mohácsi Takarék Bank Zrt.-nél elhelyezett és az OBA által biztosított betéteiről készült kimutatást is tartalmazó ügyfél - tájékoztatót személyesen átveheti bankfiókjainkban. Külön ez irányú kérésére az ügyfél-tájékoztatót postai vagy elektronikus úton is megküldjük.

A betétbiztosítással kapcsolatos legfontosabb tudnivalók elérhetőek a honlapunkon (www.mohacsitakarek.hu) valamint az Országos Betétbiztosítási Alap honlapján (www.oba.hu).

Mohács, 2019. január 28.

 

                                                                                                              Mohácsi Takarék Bank Zrt.


Kapcsolódó dokumentumok:

Tisztelt Ügyfeleink!

Ezúton értesítjük, hogy a Mohácsi Takarék Bank Zrt., a B3 TAKARÉK Szövetkezet, a Pannon Takarék Bank Zrt. egyesülésével és az MTB Zrt.  állomány-átruházásával létrejövő Takarékbank Zrt. 2019. május 2. és 3. napján bankszünnapot tart.

 

Részletek