Tisztelt Ügyfelünk!

2018. május 25-től életbe lépett az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR), amely a felhasználók személyes adatainak még szélesebb körű védelmét szolgálja.
Hitelintézetünk elkötelezett az általa kezelt adatok, így a személyes adatok jogszabályoknak megfelelő kezelése mellett, kiemelt figyelemmel az adatok bizalmassága, sértetlensége és rendelkezésre állása tekintetében. A GDPR előírásaihoz igazodva a felkészülési folyamat részeként aktualizáltuk az adatkezelési tájékoztatónkat, melyet weboldalunkon is közzétettünk.

Tájékoztatónk ezen linken is elérhető: Adatkezelési tájékoztató

Az adatvédelmi tájékoztatóval kapcsolatos kérdéseikre a tájékoztatóban megjelölt elérhetőségen állunk az érintettek rendelkezésre.

Üdvözlettel: Az Ön pénzügyi partnere.
MOHÁCSI TAKARÉKBANK
  1. Kezdőlap
  2. Lakosság
  3. Megtakarítások
  4. Tartós megtakarítási számla

Tartós megtakarítási számla

Válassza Tartós Megtakarítási Számla termékünket és takarítson meg középtávon, akár kamatadó mentesen.

A tartós befektetési szerződés alapján nyitott tartós megtakarítási számla adókedvezménnyel, vagy adómentességgel egybekötött középtávú megtakarítási forma magánszemélyek részére.

 

Az új betéti terméket elsősorban azon 25-55 év közötti ügyfeleinknek ajánljuk, akik 3-5 éves befektetési időtávban gondolkodnak.

 

Tartós megtakarítási számlával rendelkező ügyfeleink a számlára befizetett összeget – saját döntésüknek megfelelően – lekötött betétben is elhelyezhetik.

 

Kiknek ajánljuk?

 

minden olyan, nagykorú természetes személynek,

 

  • akinek számít, hogy befektetett megtakarításai adómentesen gyarapodjanak
  • aki 3-5 éves befektetési időtávban gondolkodik,
  • aki forintban szeretne megtakarítani.

Csatolt dokumentumok: