Tisztelt Ügyfelünk!

2018. május 25-től életbe lépett az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR), amely a felhasználók személyes adatainak még szélesebb körű védelmét szolgálja.
Hitelintézetünk elkötelezett az általa kezelt adatok, így a személyes adatok jogszabályoknak megfelelő kezelése mellett, kiemelt figyelemmel az adatok bizalmassága, sértetlensége és rendelkezésre állása tekintetében. A GDPR előírásaihoz igazodva a felkészülési folyamat részeként aktualizáltuk az adatkezelési tájékoztatónkat, melyet weboldalunkon is közzétettünk.

Tájékoztatónk ezen linken is elérhető: Adatkezelési tájékoztató

Az adatvédelmi tájékoztatóval kapcsolatos kérdéseikre a tájékoztatóban megjelölt elérhetőségen állunk az érintettek rendelkezésre.

Üdvözlettel: Az Ön pénzügyi partnere.
MOHÁCSI TAKARÉKBANK
  1. Kezdőlap
  2. Karrier

Karrier

Bankunk célja, hogy a legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfeleljen, ennek érdekében munkatársaink számára folyamatosan képzési lehetőségeket biztosítunk. 
Tudjuk, hogy a korszerű infrastrukturális háttér, és a munkatársak felkészültsége a záloga annak, hogy ügyfeleink banki ügyleteiket gyorsan és hatékonyan, bonyolíthassák.


Ha úgy érzi, hogy ön is szeretne csatlakozni hozzánk, küldje el nekünk önéletrajzát, és amennyiben az abban foglaltaknak megfelelő pozíciót tudunk biztosítani, a közölt elérhetőségek valamelyikén felkeressük.


Az átadott adatokat bizalmasan kezeljük, és kérésére adatbázisunkból töröljük.


A cégen belüli hangulat családias, az egymással való kommunikáció nyílt, közvetlen.
Bankunk rendszeresen szervez közös rendezvényeket, ugyanakkor támogatja az egyes sportok kedvelőinek egyéni kezdeményezéseit is.


A béren felüli juttatásokat a Vállalati Cafeteria Rendszer szabályozza, amelyben minden munkatárs - személyre szóló éves keretösszeggel gazdálkodva - az általa választott juttatásokat veheti igénybe.