Jogi Nyilatkozat

Kérjük az alább írtakat figyelmesen olvassa el, mivel a Mohácsi Takarék Bank Zrt. honlapjainak olvasójaként Önre nézve kötelezőek az itt írt feltételek: 

A Bank honlapján található adatok és információk kizárólag a figyelem felkeltését, információs célokat szolgálnak. Bankunk az itt közölt információk, adatok esetleges pontatlanságai, hibái, változásai miatt felelősséget nem vállal. Kérjük, hogy üzleti döntéseinek meghozatala előtt mindenképpen kérjen közvetlen felvilágosítást hitelintézetünktől annak érdekében, hogy az esetleges félreértések elkerülhetők legyenek. 

 

A Bank nem tartozik felelősséggel azokért a károkért, amelyek a honlappal kapcsolatban, annak működési zavaraiból, a közölt adatok illetéktelen személy által történő megváltoztatásából, illetve amelyek információ-továbbítási késedelemből, vonal vagy rendszerhibából, vagy számítógépes vírus által okozottan származnak. 

 

A Bank honlapjának tartalma, a feltüntetett táblázatok, szövegek, de különösen az ábrák, képek a Bank szerzői jogi védelme alatt állnak, és kifejezetten a honlapokon való megjelenést célozzák. Ennek megfelelően a Bank előzetes, írásos hozzájárulása szükséges minden, az internetes honlapról származó tartalom, vagy tartalom-rész bármiféle publikációban, prezentációban való szerepeltetéséhez, nyilvánosságra hozatalához, sokszorosításához, másolásához, terjesztéséhez. 

 

A honlapon keresztül a Bank részére eljuttatott bármely információ, ötlet vagy koncepció a hitelintézet tulajdonába kerül, s azt szabadon felhasználhatja.

Tisztelt Ügyfeleink!

Ezúton értesítjük, hogy a Mohácsi Takarék Bank Zrt., a B3 TAKARÉK Szövetkezet, a Pannon Takarék Bank Zrt. egyesülésével és az MTB Zrt.  állomány-átruházásával létrejövő Takarékbank Zrt. 2019. május 2. és 3. napján bankszünnapot tart.

 

Részletek