Tisztelt Ügyfelünk!

2018. május 25-től életbe lépett az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR), amely a felhasználók személyes adatainak még szélesebb körű védelmét szolgálja.
Hitelintézetünk elkötelezett az általa kezelt adatok, így a személyes adatok jogszabályoknak megfelelő kezelése mellett, kiemelt figyelemmel az adatok bizalmassága, sértetlensége és rendelkezésre állása tekintetében. A GDPR előírásaihoz igazodva a felkészülési folyamat részeként aktualizáltuk az adatkezelési tájékoztatónkat, melyet weboldalunkon is közzétettünk.

Tájékoztatónk ezen linken is elérhető: Adatkezelési tájékoztató

Az adatvédelmi tájékoztatóval kapcsolatos kérdéseikre a tájékoztatóban megjelölt elérhetőségen állunk az érintettek rendelkezésre.

Üdvözlettel: Az Ön pénzügyi partnere.
MOHÁCSI TAKARÉKBANK
  1. Kezdőlap
  2. Esélyegyenlőség elősegítése

Esélyegyenlőség elősegítése

Felmérés a fogyatékkal élők egyenlő esélyű hozzáférésének elősegítése érdekében.

A hitelintézetekről és a pénzügyi vállalkozásokról szóló 2013. évi CCXXXVII. törvény (Hpt.), valamint a hitelintézetekben a fogyatékos személyek pénzügyi szolgáltatásokhoz való egyenlő esélyű hozzáférését előíró szabályokról szóló 22/2016. (VI. 29.) NGM rendelet alapján a Mohácsi Takarék Bank Zrt. felmérést végez annak érdekében, hogy a fogyatékkal élők egyenlő esélyű hozzáférését elősegítse, megteremtse.

 

Kérjük segítse munkánkat a kérdőív kitöltésével, amelyet bármelyik bankfiókunkban átadhat ügyfélszolgálati munkatársaink részére.

 

Csatolt dokumentumok: