Tisztelt Ügyfelünk!

2018. május 25-től életbe lépett az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR), amely a felhasználók személyes adatainak még szélesebb körű védelmét szolgálja.
Hitelintézetünk elkötelezett az általa kezelt adatok, így a személyes adatok jogszabályoknak megfelelő kezelése mellett, kiemelt figyelemmel az adatok bizalmassága, sértetlensége és rendelkezésre állása tekintetében. A GDPR előírásaihoz igazodva a felkészülési folyamat részeként aktualizáltuk az adatkezelési tájékoztatónkat, melyet weboldalunkon is közzétettünk.

Tájékoztatónk ezen linken is elérhető: Adatkezelési tájékoztató

Az adatvédelmi tájékoztatóval kapcsolatos kérdéseikre a tájékoztatóban megjelölt elérhetőségen állunk az érintettek rendelkezésre.

Üdvözlettel: Az Ön pénzügyi partnere.
MOHÁCSI TAKARÉKBANK
 1. Kezdőlap
 2. Electra Internet Banking tájékoztató

Electra Internet Banking tájékoztató

2017. november 14-től megújulnak elektronikus szolgáltatásaink.

Tisztelt Ügyfelünk!

 

A Mohácsi Takarék Bank Zrt. (a szövetkezeti hitelintézetek integrációjáról és egyes gazdasági tárgyú jogszabályok módosításáról szóló 2013. évi CXXXV. törvényben előírt egységes informatikai rendszer alkalmazása miatt) a

jelenleg használt Netbank rendszerről a korszerűbb Electra Internet Banking rendszerre tér át.

 

Az átállás időszaka alatt, 2017. november 13-án 18 órától 14-én reggel 8 óráig a netbank szolgáltatás nem lesz elérhető.
A felhasználó azonosítók nem változnak, de a fenti napon minden Netbank felhasználónk új jelszót fog kapni SMS üzenetben, amit az új rendszerben az első belépéskor meg is kell változtatni. 

 

Ha a belépéssel, jelszóváltoztatással kapcsolatban technikai segítségre van szüksége, a

06-1-9991615

telefonszámon külön ügyfélszolgálat fog a rendelkezésére állni 08-17 óra között. 
Ez a telefonszám 2017.11.24-ig, munkanapokon érhető el.

 

A megújult internetbank szolgáltatással kapcsolatban az alábbiakra hívjuk fel a figyelmét:

 • Az Electra Internet Banking rendszerre történő átállástól a régi Netbank rendszer már nem használható, az új szolgáltatást azonban továbbra is a Bank internetes honlapján a „Netbank belépés” ikonról lehet elérni. Kérjük, hogy böngészőjében a „Kedvencek” közé elmentett címet cserélje le az új elérhetőségre : https://electra7.takinfo.hu/eib_ib_S1/loginpage.hu.html
 • Az Electra Internet Banking rendszerbe (kevés kivételtől eltekintve) a jelenlegi Netbank felhasználói azonosítóval lehet bejelentkezni. Azokban az esetekben, ahol a felhasználói azonosító megváltozik, az érintett felhasználót egyedileg értesítjük.
 • A Netbank rendszerben rögzített megbízásainak adatai (sablonok, állandó átutalások, csoportos felhatalmazások, stb) átkerülnek az új rendszerbe.
 • A számlatörténet az átállást követően lekérdezhető lesz az átállás előtti időszakra is, a PDF számlakivonatokat több hónapra visszamenőleg le lehet majd letölteni.
 • Az Electra Internet Banking rendszerben a betétek feletti rendelkezés csak egységesen lehetséges. (Nincs lehetőség egy számlatulajdonos különböző betétei felett eltérő jogosultságokat adni a különböző felhasználók számára. Ez vonatkozik a már meglévő betétekre is. Ha ettől eltérően kíván rendelkezni, keresse fel számlavezető fiókját a rendelkezési jogosultságok módosítása/ visszavonása érdekében.)
 • Ügyfélszolgálatunknak üzenetet az Új sablonok / Szabadformátumú levél menüpontban tud küldeni (pl. rendelkezés csoportos beszedési megbízás visszautasításáról, későbbi időpontban esedékes megbízások visszavonásáról, stb.). Üzenetét munkatársaink ½ 8 - 18 óra között folyamatosan fogadják.
 • Az Electra Internet Banking rendszerrel kapcsolatos technikai tudnivalókról készített leírás a Bank honlapján (www.mohacsitakarek.hu) a Dokumentumok / Közzétételek menüpontban érhető el.
 • A megváltozott megjelenés mellett bővül az elérhető szolgáltatások köre is : kiegészítő szerződés megkötése esetén befektetéseinek kezelésére is lehetősége nyílik.
 • Az új Electra Internet Banking rendszer használata díj, illetve költségnövekedéssel nem jár, mind a szolgáltatás, mind a tranzakciós díjtételek tekintetében megegyezik a Netbank rendszer kondícióival.

 

Az SMS szolgáltatás aktív (egyenleglekérdezés, forintátutalás) funkciói ettől az időponttól megszűnnek, az értesítések szövegezése módosul.

Az Electra (Home) Banking és a jelenlegi Electra Internet Banking szolgáltatás esetében csak programfrissítés történik, az átállás ideje alatt a programok online (kapcsolatot igénylő) funkciói nem lesznek elérhetőek.
Az Electra, az Electra Internet Banking (EIB) és az SMS szolgáltatásra vonatkozó – 2017. november 14-től hatályos - általános szerződési feltételeket (Általános Szerződési Feltételek az Electra, Electra Internet Banking, SMS szolgáltatásokra) megtalálja honlapunkon (www.mohacsitakarek.hu) Dokumentumok / Üzletszabályzatok, Általános szerződési Feltételek menüpontban. A módosítás hatályba lépése előtti napig jogosult a Számlatulajdonos a keretszerződés azonnali díj-, költség- vagy egyéb fizetési kötelezettségmentes felmondására. Ennek hiányában a módosítást a Bank elfogadottnak tekinti.

Bízunk abban, hogy a megújuló elektronikus szolgáltatásaink elnyerik tetszését! 

 

Együttműködését, türelmét és megértését köszönjük!

 

Mohácsi Takarék Bank Zrt.

 

Electra Internet Banking technikai ismertető:

Csatolt dokumentumok: